Realtor > Skåne > Ystad > Svensk Fastighetsförmedling Ystad

Svensk Fastighetsförmedling Ystad - realtor in Ystad


logo

Company:Svensk Fastighetsförmedling Ystad
Address: Stora Östergatan 27
  271 34
  Ystad
Phone: 0411-78700
Homepage:Svensk Fastighetsförmedling Ystad


Presentation: Svensk Fastighetsförmedling Ystad

Vi är mäklare med koll på läget i Ystad

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Ystad.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Ystad! Vi tar varje uppdrag personligt och strävar alltid efter en trygg affär och bäst betalt. Vår kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Genom nytänkande, affärsmässighet, omtänksamhet och flexibilitet når vi det bästa resultatet. Om du går och funderar på att byta bostad, kontakta oss för ett förutsättningslöst möte. Bäst förberedd gör bäst affär, där vi med rak kommunikation och klara besked hjälper dig till en lyckad bostadsaffär.

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges äldsta mäklarkedja och har funnits i Ystad ända sedan 1939. Samtidigt tillhör vi en av landets största kedjor med över 230 butiker och 1200 mäklare, alla med tillgång till ett och samma rikstäckande kundregister, det gynnar både dig som ska sälja och dig som ska köpa bostad. Med gemensam marknadsföring ser vi också till att din bostad exponeras på bästa sätt.

Titta in i vår butik på Stora Östergatan 27 i Ystad, mitt på gågatan!

Naturligtvis kan du också ringa eller eposta oss.

VÄLKOMMEN!