Realtor - Skåne > Vellinge

Malmöhus Mäklarna AB - Realtor Höllvikenlogo

Company:Malmöhus Mäklarna AB
Street: Östra Fädriften 45
Postal code: 23636
City: Höllviken
Phone: 040-450160
Web page:Malmöhus Mäklarna AB


Presentation: Malmöhus Mäklarna AB

Vi har fått rykte om oss att alltid hitta rätt köpare! Det beror på att vi alla som arbetar hos Malmöhusmäklarna är starkt lokalt förankrade. Vi som arbetar på kontoret i Malmö är födda, bor och verkar i Malmö. Vi har helt enkelt Malmö i blodet. Vi som arbetar på kontoret i Höllviken har vår hemmaarena på Näset. Vi är hemma här.

Dessa enkla fakta har du verklig nytta av när du ska sälja din bostad. Det betyder att vi kan vårt kärnområde lika bra som vår egen ficka. Här är det faktiskt svårt att hitta ett kvarter eller villaområde där vi inte förmedlat villor eller bostadsrätter. Det i sin tur betyder att vi har praktisk detaljkunskap om ditt läges värde och att vi direkt kan sätta korrekt marknadspris för varje objekt. Detta är basen i vår affärsidé och den grund utifrån vilken vi förmedlar köp och försäljning av villor och bostadsrätter.

När vi säljer din bostad utgår vi alltid från ett korrekt marknadspris. Varken för lågt eller för högt. En realistisk prissättning lockar de verkligt intresserade. Och kommer det slutligen till budgivning är det helt avgörande för slutpriset.

Det är genom att arbeta efter dessa enkla riktlinjer som vi fått rykte om oss att alltid hitta rätt köpare till varje objekt!

Professional help choosing realtor - Vellinge

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>