Realtor - Skåne > Vellinge

Mäklarfirman Inge Salomonsson AB - Realtor SKANÖRlogo

Company:Mäklarfirman Inge Salomonsson AB
Street: Bäckatorget 10
Postal code: 23933
City: SKANÖR
Phone:0705-87 19 14
Web page:Mäklarfirman Inge Salomonsson AB


Presentation: Mäklarfirman Inge Salomonsson AB

Sedan 1995 har jag varit aktiv mäklare på Näset med koncentration i Skanör-Falsterbo, men även med uppdrag i Ljunghusen och Höllviken. I huvudsak förmedlar jag villor i olika storleksklasser, men jag anlitas också av banker och kreditinstitut för värderingar.

I vår bransch måste man vara personligt engagerad i varje kontakt med såväl den som önskar sälja som den som är på jakt efter sin drömbostad.

Erfarenhet och hög moral är en nödvändighet i de försäljningsuppdrag jag ska genomföra. Som kund ska du känna dig nöjd hela vägen fram tills försäljningsarbetet är avslutat.

Din livssituation och din ekonomi är två viktiga riktmärken i samarbetet med dig som kund. Jag försöker alltid att stå med båda fötterna på jorden och anpassa mitt jobb till verkligheten.

Lyssna och ta del av min erfarenhet - den ökar i värde. För att på bästa sätt ge dig det stöd du kan behöva vid en husaffär, fortbildar jag mig kontinuerligt i bl a juridik, skatterätt och byggnadsteknik. Detta är en nödvändighet för att du ska bli fullt nöjd med mig som din mäklare.

Med ett starkt engagemang för just ditt uppdrag ska du känna att jag inte ger mig förrän du är helt nöjd med en bra försäljning eller ett klokt husköp.

Professional help choosing realtor - Vellinge

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>