Realtor - Skåne > Tomelilla

BF Konsult Österlenmäklaren i Tomelilla - Realtor Tomelillalogo

Company:BF Konsult Österlenmäklaren i Tomelilla
Street: Tomegatan 1
Postal code: 273 34
City: Tomelilla
Phone:0417-77 77 78
Web page:BF Konsult Österlenmäklaren i Tomelilla


Presentation: BF Konsult Österlenmäklaren i Tomelilla

Bfkonsult Sydkustmäklaren och Österlenmäklaren är mäkleriet för dig som inte vill begränsa dig. Vi har en för Sverige unik säljfilosofi då att vi sammanför inte bara lokala utan även regionala och globala köpare med våra säljare dessutom samverkar vi aktivt med andra mäklare i Sverige.

Med Bfkonsult får du alltså tillgång till stora nätverk som maximerar priset på din bostad.

När vi marknadsför din bostad tar vi det utanför gränserna och hittar en exponering som är optimal för just dig och din bostad. Vi når inte bara den lokala och rikstäckande marknaden utan letar även efter den precis rätta köparen genom våra egna riktade olika svenska och utländska webbsidor, kanaler som når ut i Europa med tyngdpunkt på Tyskland och Danmark.

Vår verksamhet vilar på många år av hårt arbete både i och utanför Sverige vilket har resulterat i att Bfkonsult Sydkustmäklaren och Österlenmäklaren under alla verksamhetsår byggt en stor databas för fortlöpande, uppdaterade och aktuella så kallade starka potentiella köpare och investerare, varje dag adderas personer till den listan.

Vi har medvetet byggt en smidig organisation för att kunna ge dig den absolut bäst tänkbara servicen. Våra medarbetare är handplockade och tillhör de bästa i branschen. Våra mäklare toppar bästsäljarlistorna, resultaten talar för sig självt.

Med första mötet med oss tror vi att du märker skillnaden. Att sälja fastigheter handlar mycket om kunskap, pålitlighet och energi som är ledord för oss.

Vi älskar det vi jobbar med och vårt mål är alltid att nå ett toppresultat. Det kan vara totalpriset, kvadratmeterpriset, kundnöjdhet eller något annat.

Välkommen till förändring. Låt oss visa dig hur vi är annorlunda andra aktörer i vår bransch.

Vi börjar med att göra en kostnadsfri värdering av din bostad som inkluderar information om hur vi jobbar och en analys av marknaden.

Ring eller maila oss och vi återkommer till dig på en gång.

Professional help choosing realtor - Tomelilla

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>