Realtor - Skåne > Malmö

Zetterberg & Blomberg Fastighetsförmedling - Realtor Malmölogo

Company:Zetterberg & Blomberg Fastighetsförmedling
Street: Spånehusvägen 63a
Postal code: 214 39
City: Malmö
Phone: 040-608 38 38
Web page:Zetterberg & Blomberg Fastighetsförmedling


Presentation: Zetterberg & Blomberg Fastighetsförmedling

Zetterberg & Blomberg Fastighetsförmedlig är en modern och nytänkande mäklarfirma med ett ungt men erfaret team, som varit med om såväl 2000-talets uppgångar som nedgångar och vet vad som krävs för att få en bostad såld.

Vi på Zetterberg & Blomberg Fastighetsförmedling tycker att en försäljning skall vara så smidig, enkel och koncist som möjligt. Mycket verkstad och lite snack helt enkelt. Därför erbjuder vi alltid fasta arvoden samt ett gediget grundpaket som ingår från början. Givetvis finns det bostäder som kräver lite extra exponering, säljare som vill ha det lilla extra eller andra speciallösningar.

Vi erbjuder därför alltid våra kunder kostnadsfri konsultation. När du hittar en bostad som är intressant ringer du bara oss så kollar vi upp allt om bostaden, såsom föreningens ekonomi, prisbild samt allt övrigt som du önskar. Om så önskas så följer vi med dig på en visning och ger våra tips och råd.

Våra mäklare går tillsammans med dig igenom vad som passar just dig och din bostad. Kontakta en av våra mäklare för en kostnadsfri värdering.

Professional help choosing realtor - Malmö

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>