Realtor > Skåne > Malmö > Tommy Bystedt Byggprojekt AB

Tommy Bystedt Byggprojekt AB - realtor in Malmö


logo

Company:Tommy Bystedt Byggprojekt AB
Address: Carlsgatan 12 A
  21120
  MALMÖ
Phone: 040-108248
Homepage:Tommy Bystedt Byggprojekt AB


Presentation: Tommy Bystedt Byggprojekt AB

Bystedt Byggprojekt AB är ett yrkeskunnigt och starkt serviceinriktat enmansföretag med huvudinriktning att förmedla näringsfastigheter. Målet är att skapa och utveckla goda och långsiktiga relationer med aktörerna på fastighetsmarknaden.

Stort kontaktnät och stor erfarenhet

Jag har ett brett kontaktnät inom bygg- och fastighets-branschen. Jag har arbetat på ett stort välkänt byggföretag under sju år bl a som arbetsledare och med exploatering och försäljning av fastigheter.

Specialisering och spjutkompetens

Jag öppnade eget 1994 och specialiserade mig på att förmedla affärs- och hyresfastigheter.

Jag är civilingenjör, väg och vatten, och fastighetsmäklare med medlemskap i Svenska Väg- och Vattenbyggares Riksförbund och Fastighets mäklarförbundet, FMF.

Professionell hantering och gott resultat

Genom att arbeta seriöst, kunnigt och serviceinriktat vill jag attrahera uppdragsgivare som ställer krav på professionell hantering och gott resultat. Jag följer kontinuerligt upp mina åtaganden och behåller kontakten med kunderna lång tid efter att arbetet slutförts.

Varje affär är unik

Jag sätter ihop de resurser som behövs för att genomföra varje affär på ett tillfredställande sätt. Här spelar flexibilitet, kompetens, förtroende och personlig service stor roll. Jag arbetar mycket kundnära och försöker på bästa sätt lösa de problem som kunden vill ha hjälp med.