Realtor > Skåne > Malmö > Reg. Fast.mäklare Ralborn

Reg. Fast.mäklare Ralborn - realtor in Malmö


logo

Company:Reg. Fast.mäklare Ralborn
Address: Erikslustvägen 65
  21618
  LIMHAMN
Phone: 040-159700
Homepage:Reg. Fast.mäklare Ralborn


Presentation: Reg. Fast.mäklare Ralborn

Ingenting i livet är gratis, det man "får" i den ena ändan får man betala dyrt för i den andra. Jag "bjuder" inte på en massa saker som inte kostar mig särskilt mycket bara för att locka till mig kunder. Däremot är jag resonabel när det gäller mitt arvode och jag tar aldrig oskäligt mycket betalt. Naturligtvis har jag synnerligen bra kontakter med både flyttfirmor, städfirmor och försäkringsbolag. Om det känns bra för dig kan jag göra som många andra och inkludera detta i mitt arvode.

Dock är det inte säkert att du är i behov av dessa tjänster och då skall du inte heller behöva betala för dem i form av en högre provision.

Kanske kan du hitta en mäklare som är billigare än jag men då är risken stor att du förlorar det du tjänat genom ett sämre resultat. Lämnar du din bostad till mig så kommer jag att marknadsföra den på bred front. Bland annat genom en omfattande Internet-presentation med snygga bilder och en säljande text. I mina annonser får just ditt objekt ordentligt utrymme och du kan vara säker på att det är jag personligen som tar hand om allting. När du ringer till mig är det oftast jag som svarar och inte en telefonist eller assistent. Inför varje visning kvalificerar jag spekulanten så att jag vet att ditt objekt stämmer in på kundens önskemål och behov. Vi talar också om finansieringen före visningen så att jag inte besvärar med onödiga besök.