Realtor - Skåne > Malmö

MOHV FASTIGHETSFÖRMEDLING - Realtor MALMÖlogo

Company:MOHV FASTIGHETSFÖRMEDLING
Street: Kronborgsvägen 5
Postal code: 217 42
City: MALMÖ
Phone:040-739 00
Web page:MOHV FASTIGHETSFÖRMEDLING


Presentation: MOHV FASTIGHETSFÖRMEDLING

SÅ FUNKAR VI

MOHV Fastighetsförmedling är ett mäklarföretag med 30 erfarna medarbetare. Vårt kontor ingick tidigare i en större mäklarkedja, men i januari 2012 valde vi att starta ett eget koncept och att arbeta under ett eget varumärke - MOHV Fastighetsförmedling. Vårt kontor ligger centralt i Malmö och vi har under de senaste åren legat i topp i marknadsandelsstatistiken för både villor och bostadsrätter enligt booli.se som bland annat för statistik kring marknadsandelar för mäklarbranschen.

Hos oss finns de vassaste mäklarna, och de arbetar enligt vårt koncept:

Vi rekommenderar, du väljer.

Detta innebär att du som säljare, tillsammans med mäklaren, bygger ihop den mäklartjänst som passar bäst för just din bostadsaffär. Vi erbjuder alltså inga färdiga "paket" till ett visst arvode, vilket är vanligt hos många mäklarföretag idag. Hos oss på MOHV väljer du i stället själv vad du vill ska ingå i mäklartjänsten.

Vi vet att den här typen av individanpassade lösningar efterfrågas på marknaden, och vi är stolta över att kunna erbjuda dem.

Vårt fokus är storstadsregioner och våra kunder är personer som är intresserade av sitt boende och av att göra en bra bostadsaffär. Vi är till för dem som är engagerade och som vill vara med och påverka sin bostadsförsäljning. I nuläget erbjuder vi våra tjänster i Malmö och Lund med omnejd. Men vi siktar på fler MOHV-kontor i flera av landets storstadsregioner.

Professional help choosing realtor - Malmö

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>