Realtor - Skåne > Malmö

Mäklarhuset Malmö - Realtor MALMÖlogo Mäklarhuset Malmö

Company:Mäklarhuset Malmö
Street: Regementsgatan 56 A
Postal code: 217 48
City: MALMÖ
Phone: 020-41 40 50
Web page:Mäklarhuset Malmö


Presentation: Mäklarhuset Malmö

Din mäklare i Malmö

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Malmö

I Malmö finns vi på centrala och lättillgängliga platser för dig som vill besöka oss. Känner du Limhamn så vet du att vi har en butik i korset vid Hemmakväll, Linnegatan 22. där har vi funnits i snart två decennier. Inne i stan finns vi mitt på knutpunkten vid Kronprinsen. Vi som jobbar i butikerna gillar att göra affärer och att umgås med människor! Den stora utmaningen för oss är kanske inte i första hand att sälja bostaden utan den är faktiskt att göra er riktigt nöjda med allt vi gör. Vårt signum är Sveriges mest nöjda kunder, nu för sjätte året i rad! Sälja bostäder och all teknik kring det kan vi på våra fem, att göra varje person vi möter nöjd är svårare eftersom alla har olika krav och behov. Behovsanalysen är kanske det viktigaste momentet, lyssna på vad du vill. Efter det jobba fram planen för att dina behov är fullt uppfyllda! Vi är lite annorlunda på så vis, vi vill gärna lyssna mer än vi pratar!

En fri värdering är så mycket mer än en värdering!

För oss innebär en fri värdering mycket mer än bara att berätta för dig vad du kan förvänta dig att få för din bostad. Vi tar oss tid att lyssna på hur du funderar just nu, kanske renovera och bo kvar, vad måste jag fixa innan jag kan sälja? Hur fungerar det när man vill skiljas, när någon nära och kär gått bort? Låt oss komma ut och sparra dig lite i dina tankar, kanske det leder till att du vill sälja? Lika ofta är det bara så att det skapas en långsiktig bra relation med någon från oss, din fastighetsmäklare helt enkelt!

Öppet sju dagar i veckan

I år kan vi fira att vi legat i topp i SKI`s undersökning om de mest nöjda kunderna, 6 år i rad! En av många anledningar till den topplaceringen kan vara vår tillgänglighet!

Vår butik vid Kronprinsen är öppen alla dagar i veckan, det är enkelt att komma till oss och prata affärer!

Butiken vid Kronprinsen har följande öppettider:

Vardagar 9 - 18, lördag och söndag 11 - 15

Butiken på Limhamn har följande öppettider:

Vardagar 9 - 17, på helgen hänvisar vi till butiken vid Kronprinsen!

Du kan alltid ringa oss gratis på 020-414050

Professional help choosing realtor - Malmö

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>