Realtor - Skåne > Malmö

Mäklarfirman Badelt - Malmö - Realtor MALMÖlogo

Company:Mäklarfirman Badelt - Malmö
Street: Cederströmsgatan 4
Postal code: 21239
City: MALMÖ
Phone:040-18 61 60
Web page:Mäklarfirman Badelt - Malmö


Presentation: Mäklarfirman Badelt - Malmö

Välkommen till Mäklarfirman Badelt! Mäklarfirman Badelt är i dag ett av de främsta mäklarföretagen i Öresundsregionen. Vi erbjuder snabba och säkra bostadsaffärer! Dessutom till ett, för dig, bra och fördelaktigt arvode!

Mäklarfirma i 24 år

Mäklarfirman Badelt har en lång historia, 24 år för att vara exakt! Vi har funnits länge och har för avsikt att finnas kvar!

Detta borgar för en unik trygghet för dig, som vår kund, både nu och i framtiden. Om du skulle få något problem som rör din bostadsaffär, är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal!

Vi är tillgängliga...

Vi har "alltid öppet"! Via vår telefonjour kommer du som regel alltid i kontakt med någon som kan hjälpa dig. Mailar du eller kontaktar oss på annat sätt besvarar vi i möjligaste mån din förfrågan redan samma dag.

Vi vet vad vi förmedlar... men det är ni som bestämmer.

Vår långa erfarenhet inom fastighetsbranschen gör att vi vet och kan din bostad och ditt närområde. Kanske har vi varit med redan då området såldes första gången. Det mesta på marknaden är mycket bra men det är ju tyvärr så att allt är inte så bra som det ser ut. Man brukar ju säga "Allt är inte guld som glimmar" och det stämmer. Men vad som är en gråsten för någon, visar sig kanske vara en guldklimp för någon annan så vi kan inte bestämma vad som är vad. Det lämnar vi till dig som vår uppdragsgivare eller blivande köpare!

Vi är oberoende...

Vi är inte anslutna till, eller styrda av någon rikstäckande mäklarkedja. Vi är inte heller ägda av någon bank eller försäkringsbolag. Till många kunders glädje men till många kollegors förfäran talar vi om vad vi tycker och delar med oss av den erfarenhet vi fått genom åren. Allt för att du som kund ska få bästa tänkbara hjälp.

Kunder...

Vår kundkrets finns i huvudsak inom Sverige, men också i Danmark och övriga Europa. Vi håller, så att säga, "dörrarna öppna" för alla som är intresserade av våra tjänster och objekt. Våra kunder är mestadels privatpersoner men det förekommer även att företag anlitar oss. Vi har under åren anlitats av bl.a. advokater, banker, bostadsrättsföreningarm landsting och fastighetsbolag, så även ni kan tryggt vända er till oss.

Vårt mål...

Vår målsättning är att verka som lokala mäklare med god service och hög kvalitet i mäklartjänsten både mot säljare och köpare så att ni rekommenderar oss vidare.

Professional help choosing realtor - Malmö

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>