Realtor - Skåne > Malmö

Livsrum i Malmö AB - Realtor MALMÖlogo

Company:Livsrum i Malmö AB
Street: Davidshallstorg 9
Postal code: 21145
City: MALMÖ
Phone: 040-102730
Web page:Livsrum i Malmö AB


Presentation: Livsrum i Malmö AB

Livsrum är en mäklarbyrå och det är vår uppgift att förmedla lägenheter och hus till bästa pris för alla parter. Men vi tycker att vår uppgift är så mycket större än så. För oss handlar det lika mycket om glädje. Och trygghet. Om möjligheten att få se sina barn växa upp i ett hus eller en lägenhet de för alltid kommer att kalla hem. Det handlar om att dela det finaste man har. Att skapa sig en miljö där man kan utvecklas och växa som människa.

Kanske är du singel. Kanske funderar du på att flytta iihop med din kärlek eller så kanske du redan har bildat familj. Det är inte omöjligt att du blivit lite till åren och sett ungarna flyga ut, en efter en och känner för att ändra på saker och ting. Oavsett skälet så innebär det faktum att du letar efter en ny bostad att du kommit till ett vägskäl i ditt liv.

Och det är här vi kommer in. Att du vill att vi ska vara med och hjälpa dig hitta ditt nya hem är det finaste förtroende vi kan få. Och du kan vara säker på att vi tar tag i uppgiften med allt vårt kunnande och med den största respekt och engagemang.

Professional help choosing realtor - Malmö

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>