Realtor - Skåne > Malmö

Fastighetsmäklarna Eva Larsson & Co AB - Realtor MALMÖlogo

Company:Fastighetsmäklarna Eva Larsson & Co AB
Street: Köpenhamnsvägen 3 B
Postal code: 21743
City: MALMÖ
Phone: 040-303030
Web page:Fastighetsmäklarna Eva Larsson & Co AB


Presentation: Fastighetsmäklarna Eva Larsson & Co AB

Din mäklare i Malmö med omnejd!

För många av oss är en bostadsförsäljning eller ett bostadsköp en mycket viktig händelse i livet - en händelse som oftast får stora konsekvenser för den privata ekonomin. Det är många frågor som ska redas ut och beredas klarhet i, vilket gör att det då kan vara skönt att anlita någon som är kunnig inom området. Någon som man dessutom känner förtroende för.

Som fastighetsmäklare är vi specialiserade på förmedling av villor, bostadsrätter och fritidshus. Vi på Fastighetsmäklarna Eva Larsson & Co har, med många års arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen, samlat på oss en gedigen och heltäckande kompetens utöver det vanliga.

Företaget har funnits sedan 1987 och hette före 2006 Fastighetsmäklarna Eva Roth & Eva Larsson AB. Eva Roth pensionerade sig 2005-12-31 och Eva Larsson driver företaget vidare.

Du ska veta att hos oss är Du i goda händer. Vi har ett stort kontaktnät med många återkommande kunder och förmedlar åtskilliga bostäder varje år enbart på goda rekommendationer! Vi lägger oerhört stor vikt vid att tillgodose just Dina specifika önskemål och är inte rädda för att jobba hårt för att nå upp till Dina förväntningar.

Vi vill att Du som kund ska känna att vi gjort ett excellent arbete för Dig och Din bostadsaffär - först då är vi riktigt nöjda!

Varmt välkomna till oss!

Professional help choosing realtor - Malmö

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>