Realtor > Skåne > Malmö > ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå

ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå - realtor in Malmö


logo

Company:ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå
Address: Stadiongatan 65
  217 62
  MALMÖ
Phone: 040 - 800 80
Homepage:ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå


Presentation: ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå

Vi på Håkan Sköld Fastighetsbyrå är en av Malmös ledande fastighetsmäklare. I mer än 30 år har vi skaffat oss erfarenhet och ett nätverk av hög kvalitet. Vi har med serviceanda och affärsetik byggt upp och skapat goda kontakter med såväl köpare som säljare samt banker och myndigheter. Varje nytt uppdrag är ett förtroende som kunden visar oss, det förtroendet vill vi motsvara genom ett arbete som präglas av professionell kvalitet i varje detalj.

Det som skiljer oss från andra mäklare är vårt sätt att se på kunden. För oss är det viktigt med en helhetssyn där varje moment i bostadsaffären är viktigt. Vår kompetens gör att du kan känna en ökad trygghet i affären. Många av våra kunder återkommer, vilket visar att de är nöjda med oss.

Våra fastighetsmäklare är handplockade och utvalda med stor omsorg för att vi ska leva upp till de förväntningar som du som kund kan ställa på oss. Vi lägger ner ett stort personligt engagemang i varje affär. Alla i teamet är engagerade och brinner för våra kunder både före, under och efter försäljningen. Vi anser att en ständig återkoppling till kunderna är oerhört viktigt!

Vi blir gärna din affärspartner!