Realtor - Skåne > Malmö

Blackman & Co Mäklarcentrum - Realtor SVEDALAlogo

Company:Blackman & Co Mäklarcentrum
Street: Månsgatan 6
Postal code: 233 33
City: SVEDALA
Phone:0730 980 900
Web page:Blackman & Co Mäklarcentrum


Presentation: Blackman & Co Mäklarcentrum

Blackman & Co Mäklarcentrum

En lyckad försäljning börjar med ett lyckat mäklarval!

Vår kompetens er trygghet!

Det viktigaste i valet av fastighetsmäklare är att känna förtroende. Det ska kännas tryggt att överlämna nycklarna till någon som finns med hela vägen - samma person från början till slut.

Tillgänglighet är viktigt. Att få tag på sin fastighetsmäklare så snart man som säljare eller köpare har frågor samt att fastighetsmäklaren visar att jag som kund är viktig och speciell.

För att lyckas i dag krävs mäkleri, det vill säga grundligt förarbete, erfarenhet och stor kunskap. Vi rör oss ledigt bland objekten runt Öresundsregionen och säljer både villor och bostadsrättslägenheter efter en grundlig marknadsvärdering. Vill du ha det stora företagets erfarenhet med det lilla företagets personliga service? Vill ni veta mer om vad vi har att erbjuda er? Kontakta oss gärna för en värdering av er bostad.

Varför välja oss?

. Personlig kontakt

Ni kommer att ha kontakt med en person. Ni slipper att bli kopplade till olika personer och sitta i kö till kundtjänst. Det finns ingen växel som stänger klockan 18. Ni har våra mobilnummer och kan ringa när som helst, kvällar som helger.

. Mer flexibilitet och bättre pris

Vi är inte styrda av mallar och företagspolicy. Vi kan därför hitta bättre lösningar som är direkt anpassade till era behov. För oss är ingenting omöjligt. Vi kan alltid skräddarsy det ni som kund vill ha. Vi nöjer oss endast med det bästa av proffsfotografering, professionella bostadsbeskrivningar samt trevliga och informativa visningar, allt för att få ut bästa möjliga pris.

. Högre service nivå och större engagemang

Större företag har många kunder, och är inte lika måna om varje enskild kund. Vi har helt enkelt inte råd att ha missnöjda kunder, därför gör vi allt för att ni ska bli nöjda. Vi har väl utvalda samarbetspartners som höjer vår mäklartjänst ytterligare en dimension.

Professional help choosing realtor - Malmö

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>