Realtor > Skåne > Malmö > Duivens

Duivens - realtor in Malmö


logo

Company: Duivens
Address: Barkåkragatan 4
  216 22
  Limhamn
Phone: 040-130350
Homepage: Duivens


Presentation: Duivens

Affärsmannaskap, juridik, byggteknik och ekonomi - vi erbjuder dig en fullservicetjänst

Vi på Duivens jobbar med fastighetsförmedling, förädling och investering och har lång erfarenhet och kompetens inom följande områden.

Affärsmannaskap är ett begrepp som ofta används inom affärsvärlden. Det handlar om en aktörs förmåga att kunna sin marknad, veta vad den vill ha samt att kombinera detta med kunskap om vad det egna företaget kan prestera för att kunna skapa ett så attraktivt erbjudande som möjligt för båda parter. Affärsmannaskap är därför en av grunderna som Duivens bygger på.

Att alltid se till att ha exakt rätt avtal för rätt affär är inte alltid lätt. Vi erbjuder därför juridiska tjänster och rådgivning kring allt som berör fastighetsvärdering, förädling och investering.

Byggteknik inkluderar bland annat konstruktion och produktion av fastigheter, olika byggsätt och byggkunskap. Vi tycker det är viktigt att kunna erbjuda även dessa typer av tjänster och samarbetar därför med några av de framstående aktörerna på marknaden.

Vi erbjuder även tjänster med en ekonomisk koppling och har därför möjligheten att utföra såväl investeringskalkyler, djupgående analyser och avkastningskalkyler etc. såväl inom bostäder till kommersiella objekt.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller om vi kan vara till hjälp på något sätt.