Realtor - Skåne > Malmö

Göran & Anette Anderssons Fastighetsbyrå AB - Realtor LIMHAMNlogo

Company: Göran & Anette Anderssons Fastighetsbyrå AB
Street: Järnvägsgatan 18
Postal code: 216 14
City: LIMHAMN
Phone:040 16 02 00
Web page: Göran & Anette Anderssons Fastighetsbyrå AB


Presentation: Göran & Anette Anderssons Fastighetsbyrå AB

Företaget

Nu har vi startat i egen regi. Göran & Anette Andersson, första och andra generationen fastighetsmäklare på Limhamn. Göran startade "klassiska" Göran Anderssons fastighetsbyrå redan 1984, Anette kom in i firman fem år senare och sedan dess har de varit verksamma fastighetsmäklare med Limhamn Bunkeflo som primärt arbetsområde.

Funderar du på att sälja din bostad skall du ta kontakt för en kostnadsfri vädering. Vi "kan" Limhamn och Bunkeflo, vet vad din bostad är värd, och kan också sälja den till bästa pris. Naturligtvis hjälper vi dig också att hitta ett nytt hem om du vill det. Det kan vara vemodigt att "bryta upp" men vi kan hjälpa dig så att du inte känner att du flyttar från någonting utan till något. Det är stor skillnad.

Att sälja eller köpa en bostad är en stor affär och en affär man inte gör så ofta. Därför är det en trygghet för både säljare och köpare att det finns en mäklare som har skyldighet att se till bådas intressen.

Mäklaren står som garant för att försäljningen sker på ett korrekt sätt. I detta ingår att redovisa alla fakta kring bostaden, också att redovisa kända fel eller brister, göra upp realistiska boendekalkyler och förmedla bankkontakter om så önskas. Allt för att underlätta och göra försäljningen trygg för båda parter.

Vi använder oss av professionell foto-graf för att bostäderna skall bli så attraktivt exponerade som möjligt. Vi ställer också en stylist till förfogande för en konsultation utan kostnad. Hon kan ge enkla råd och tips som ofta höjer priset på bostaden och förkortar tiden för försäljningen.

Vår erfarenhet

Vår stora erfarenhet av fastighetsförmedlingar på Limhamn och Bunkeflo är en garanti för rätt värdering. Vi vet, kanske bättre än någon annan, vad din bostad är värd. Mäklararvodet är avdragsgillt mot kapitalvinsten vid försäljning.

Vi är av Mäklarsamfundet auktoriserade fastighetsmäklare. Det är en garanti för ett seriöst agerande och en korrekt affär. Auktorisationen kräver dessutom löpande vidareutbildning och specialkunskaper i byggteknik, juridik, skatteregler etc.

Professional help choosing realtor - Malmö

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>