Realtor > Skåne > Lund > MOHV FASTIGHETSFÖRMEDLING

MOHV FASTIGHETSFÖRMEDLING - realtor in Lund


logo

Company:MOHV FASTIGHETSFÖRMEDLING
Address: Karl XI gatan 1
  22220
  LUND
Phone:046-13 91 00
Homepage:MOHV FASTIGHETSFÖRMEDLING


Presentation: MOHV FASTIGHETSFÖRMEDLING

DIN MÄKLARE I LUND!

Precis intill Clemenstorget, granne med populära V.E.S.P.A, erbjuder vi på MOHV vår mäklartjänst till boende i Lund med omnejd. En tjänst och ett koncept där du är med och bestämmer med din mäklare. Ett lägre arvode för en bostad som kräver en smalare tjänst; en större investering för en bostad som kan vinna på bredare exponering.

Våra fastighetsmäklare i Lund arbetar även mot Lomma, Bjärred, Hjärup, Staffanstorp, Kävlinge och Dalby med omnejd. Vi har valt att placera alla våra mäklare som arbetar mot Lund med omnejd under ett tak. Kvalitetssäkring i alla led och spekulantutbyte är viktigare än att sprida ut mäklarna på flera mindre kontor.

En lyckad försäljning har lett till två nya och i år förmedlar MOHVs

fastighetsmäklare ca 1 000 bostäder från våra mäklarkontor i Malmö, Lund och Helsingborg. En helt fantastisk siffra som säger en del om varumärkets förmåga att attrahera duktiga mäklare och därmed bostadssäljare. En siffra som också gör MOHV till ett av de största mäklarföretagen i Öresundsregionen.

Vi vågar vara nytänkande för våra kunders bästa. Vi har drivna mäklare som gillar sitt jobb och brinner för att ge köpare och säljare all den service som behövs för en lyckad bostadsaffär. En bra grund som förstärks ytterligare av en för regionen unik, bred annonsering och ett konkurrenskraftigt arvode med individanpassade lösningar istället för färdiga paket.

Besök våra mäklare i Lund på Karl XI gatan 1.

Ring oss på 046-13 91 00.