Realtor - Skåne > Lund

MOHV FASTIGHETSFÖRMEDLING - Realtor LUNDlogo

Company:MOHV FASTIGHETSFÖRMEDLING
Street: Karl XI gatan 1
Postal code: 22220
City: LUND
Phone:046-13 91 00
Web page:MOHV FASTIGHETSFÖRMEDLING


Presentation: MOHV FASTIGHETSFÖRMEDLING

DIN MÄKLARE I LUND!

Precis intill Clemenstorget, granne med populära V.E.S.P.A, erbjuder vi på MOHV vår mäklartjänst till boende i Lund med omnejd. En tjänst och ett koncept där du är med och bestämmer med din mäklare. Ett lägre arvode för en bostad som kräver en smalare tjänst; en större investering för en bostad som kan vinna på bredare exponering.

Våra fastighetsmäklare i Lund arbetar även mot Lomma, Bjärred, Hjärup, Staffanstorp, Kävlinge och Dalby med omnejd. Vi har valt att placera alla våra mäklare som arbetar mot Lund med omnejd under ett tak. Kvalitetssäkring i alla led och spekulantutbyte är viktigare än att sprida ut mäklarna på flera mindre kontor.

En lyckad försäljning har lett till två nya och i år förmedlar MOHVs

fastighetsmäklare ca 1 000 bostäder från våra mäklarkontor i Malmö, Lund och Helsingborg. En helt fantastisk siffra som säger en del om varumärkets förmåga att attrahera duktiga mäklare och därmed bostadssäljare. En siffra som också gör MOHV till ett av de största mäklarföretagen i Öresundsregionen.

Vi vågar vara nytänkande för våra kunders bästa. Vi har drivna mäklare som gillar sitt jobb och brinner för att ge köpare och säljare all den service som behövs för en lyckad bostadsaffär. En bra grund som förstärks ytterligare av en för regionen unik, bred annonsering och ett konkurrenskraftigt arvode med individanpassade lösningar istället för färdiga paket.

Besök våra mäklare i Lund på Karl XI gatan 1.

Ring oss på 046-13 91 00.

Professional help choosing realtor - Lund

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>