Realtor > Skåne > Lund > Husera

Husera - realtor in Lund


logo

Company:Husera
Address: Östra Mårtensgatan 20
  22361
  LUND
Phone: 046-150520
Homepage:Husera


Presentation: Husera

Våra mäklare ägnar sig åt att sälja

Vi anser att mäklaren ska ägna sig åt det som den är bäst på, d.v.s. att ägna all kraft åt kunderna. Det innebär att mycket av det administrativa arbetet runt försäljningen sköts av mäklarassistenter. Eftersom mäklarens ansvarsförsäkring är personlig är servicen från en mäklarfirma aldrig bättre än just den individ som blir din mäklare.

På Husera har vi gått vår egen väg. Vi har utvecklat unika metoder för att marknadsföra bostäder, bland annat genom specialdesignade utskick för särskilt utvalda bostadsområden.

Våra marknadsföringsmetoder har visat sig väldigt effektiva när det gäller att få bra respons. Vår kompetens och vårt personliga engagemang gör att våra kunder återkommer.

Så arbetar vi - bättre och bättre, hela tiden

Genom ständig kompetensutveckling i form av kurser, utbildningar, seminarier och mentorskap håller vi oss à jour med det senaste inom områden som fastighetsjuridik, finansiering, nya försäljningshjälpmedel m.m. Vi ser till att våra mäklare genomför varje försäljning metodiskt och professionellt. Vi erbjuder dig god service in i minsta detalj. Vi har alltid ditt bästa för ögonen när vi får förtroendet att sälja din bostad.