Realtor - Skåne > Lomma

Mäklarringen Lund/Bjärred - Realtor LUNDlogo

Company:Mäklarringen Lund/Bjärred
Street: Stora Gråbrödersgatan 16A
Postal code: 222 22
City: LUND
Phone:046-295555
Web page:Mäklarringen Lund/Bjärred


Presentation: Mäklarringen Lund/Bjärred

Välkommen till Mäklarringen! Vi har privilegiet att få arbeta som mäklare i Lund med omnejd, ett av Sveriges mest dynamiska och spännande utvecklingsområden.

Funderar du på att köpa eller sälja en bostad? Då har du kommit helt rätt! Mäklarringen i Lund har varit verksam i regionen sedan lång tid tillbaka och tillsammans har vi som jobbar här över 50 års samlad erfarenhet av bostadsförmedling! Vi har bred fackkunskap, mycket god lokalkännedom och hjälper gärna både köpare och säljare att göra goda och kloka affärer. Vi utgår alltid från de önskemål du har, men vårt mål är att överträffa dina förväntningar!

Är du ute efter att köpa bostad i Lund med omnejd kan vi, förutom att hitta ett boende som passar just dina behov, förmedla kontakt med bank, försäkringsbolag, flyttfirmor med mera.

Vill du istället sälja din bostad i Lund med omnejd så erbjuder vi dig allt från ett första rådgivande möte, inklusive fri värdering, till den avslutande uppgörelsen på banken vid tillträdet.

Mäklarringen Sverige AB är en medlemsägd, rikstäckande kedja bestående av cirka 65 fristående lokala mäklarkontor. Mäklarringen ställer mycket höga krav på sina mäklare vad gäller yrkeskunnande, servicekänsla och etik. Alla har gedigen mäklarutbildning och självklart är vi registrerade och ansvarsförsäkrade.

Professional help choosing realtor - Lomma

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>