Realtor > Skåne > Lomma > J M Rothenbergs

J M Rothenbergs - realtor in Lomma


logo

Company:J M Rothenbergs
Address: Neptunivägen 1
  237 35
  BJÄRRED
Phone:046-29 49 00
Homepage:J M Rothenbergs


Presentation: J M Rothenbergs

VÅR MÄKLERI-STRATEGI HAR ALLTID VARIT ATT SÄTTA IN DEN BÄSTA MÄKLAREN PÅ PLANEN FÖR VARJE OBJEKT

VI ÄR DIN VERKLIGT PERSONLIGE MÄKLARE

I LOMMA - BJÄRRED - LÖDDE OCH ÖRESTADS-REGIONEN

Inom Rothenbergs har vi som huvudlinje, sedan vi startade firman 1978, att vara en fastighets- och företagsmäklare med ambitionen att sköta om våra kunders objekt på bästa möjliga sätt. Hos oss är ni som kund något mycket värde-fullt, för vår firma, och som vi därför verkligen månar om.

Specialistkompetensen, som vi besitter, gör att vi kan vårt verksamhetsområde till fullo, både när det gäller objekt och priser. Grundläggande kunskap, erfarenhet och seriösitet - sedan begynnelsen 1978 - har med tiden gjort oss till en av de ledande mäklarna, bland de mindre mäkleribyråerna, inom vårt verksamhetsområde.

Vår målsättning är att ni alltid skall bli nöjd - som kund hos oss - oavsett om ni är säljare, köpare eller för tillfället bara en spekulant.

Firmans huvudansvarige registrerade fastighetsmäklare, Jur.kand./Reg. Fast.mäklare, Marianne Rothenberg, är medlem i det ledande fastighetsmäklarförbundet, nämligen Mäklarsamfundet (M), samt i företagarförbundet Företagarna.

Vi har en mycket viktig tanke när vi påbörjar ett nytt ärende. Vi tänker på en lång affärsvänskap, och ömsesidigt förtroende, när vi startar en affärsrelation med er som kund. Alltså inte en engångsaffär.

Vi tittar inte heller på klockan på våra insatta arbetstimmar - när det gäller ert ärende - utan vår målsättning är helt och hållet att ni, som kund, skall bli så nöjd som möjligt. Oavsett tidsåtgången för vår del. Samtidigt som det inte kostar mer för er.

Vi anstränger oss, helt enkelt mer, för att verkligen kunna lyckas maximalt i just ert ärende.