Realtor > Skåne > Kristianstad > Stora Juleboda Fastighetsmäkleri

Stora Juleboda Fastighetsmäkleri - realtor in Kristianstad


logo

Company:Stora Juleboda Fastighetsmäkleri
Address: Julebodavägen 13
  297 95
  Degeberga
Phone:0708-17 71 24
Homepage:Stora Juleboda Fastighetsmäkleri


Presentation: Stora Juleboda Fastighetsmäkleri

Marcus Callenbring

- DIN LIVSSTILSMÄKLARE

Försäljning av hus är en stor händelse och handlar ofta om mycket pengar och känslor. Att anlita en bra mäklare är därför av stor betydelse för att uppnå en trygg affär och det är här som jag kommer in. Med spetskompetens inom gårdar och fritidshus hjälper jag dig på ett smidigt och säkert sätt sälja din bostad - till rätt pris.

Flera års erfarenhet av marknaden

Med flera års erfarenhet av marknaden, både som fastighetsmäklare och som försäljare och entreprenör av nybyggnationer av hus, erbjuder jag en professionell helhetslösning som höjer det totala värdet av din fastighet.

Till skillnad från andra mäklare går jag ner på detaljnivå och hjälper dig färdigställa din fastighet, i syfte att pressa upp priserna på marknaden till det värde fastigheten på riktigt förtjänar.

För att förenkla processen från försäljning till köp har vi även valt att använda oss av digitala strategier. Genom att utnyttja sociala medier, så som Instagram och Facebook, i marknadsföringssyfte får du en kostnadseffektiv lösning, samtidigt som din fastighet presenteras på ett personligt och professionellt sätt.

Tillsammans med vår spetskompetens på Österlen och i Skåne, digital kommunikation och med vårt stora nätverk hjälper vi dig att hitta rätt köpare och på så vis får du rätt betalt.

Välkommen att kontakta oss redan idag för kostnadsfri värdering och rådgivning av din fastighet.