Realtor > Skåne > Kristianstad > Din Mäklare Peter Olvsborn

Din Mäklare Peter Olvsborn - realtor in Kristianstad


logo

Company:Din Mäklare Peter Olvsborn
Address: Köpmannagatan 15
  296 31
  ÅHUS
Phone:044-242324
Homepage:Din Mäklare Peter Olvsborn


Presentation: Din Mäklare Peter Olvsborn

Välkommen till Din Mäklare

Ska Du sälja eller köpa är Din Mäklare just vad vi heter - din mäklare i Kristianstadstrakten.

Vi har varit verksamma i området under många år och härmed skaffat oss mycket god lokalkännedom och stor erfarenhet vilket gör att vi kan svara på de frågor Du kan ha angående ex. skolor, dagis kommunikationer m.m. Vi har också väl utvecklade kontakter med banker, jurister, försäkringsbolag m.fl. som Du som kund kan ha stor nytta av vid Din fastighetsaffär.

Peter Olvsborn fastighetsförmedling är ett inarbetat företag med mycket gott renommé och många nöjda kunder. Vi förmedlar alla typer av objekt, från koja till slott och efter kundens önskemål. Sedan 10 år tillbaka har det funnits mäklare i våra lokaler på Köpmannagatan i Åhus. I februari 2004 ändrade vi namn till: Din Mäklare, Peter Olvsborn.

Vi vet att service och omtanke, samt känsla för kundens bästa skall vara starka ledord för en god mäklarinsats. Vi försöker utveckla kundkontakterna till en personlig relation, där vi genom stort engagemang arbetar mot gemensamt mål. Slår oss för bröstet och säger att vi är störst och bäst eller skryter om att vi får ut högst priser, gör vi inte! Statistik kan som bekant vinklas efter önskemål.

Nej, vi vill vara mäklarfirman för dig, där resultatet talar för sig själv!