Realtor > Skåne > Eslöv > Andersson & Bäckström Fastighetsförmedling AB

Andersson & Bäckström Fastighetsförmedling AB - realtor in Eslöv


logo

Company: Andersson & Bäckström Fastighetsförmedling AB
Address: Vikhemsvägen 14
  241 38
  Eslöv
Phone:0413-669 80
Homepage: Andersson & Bäckström Fastighetsförmedling AB


Presentation: Andersson & Bäckström Fastighetsförmedling AB

Andersson & Bäckström Fastighetsförmedling AB startades vintern 2010. Vi som arbetar i företaget har lång erfarenhet av rådgivning inom fastighetsområdet. Vi förmedlar fastigheter och arrenden samt bistår med tjänster kring skatter, bolagsfrågor, juridiska frågor och generationsskiften. Ägarna till Andersson & Bäckström Fastighetsförmedling AB är själva verksamma i företaget. Andersson & Bäckström Fastighetsförmedling AB är ett självständigt mäklarföretag och därmed fristående från banker, försäkringsbolag och andra organisationer.

Vi är en trygg partner i fastighetsaffären, både för dig som säljare och köpare!

Vår samarbetspartner inom ekonomi och juridik är Sydek.

SYDEK- Rådgivare i Samverkan startades 1995 och är ett nätverk av privata konsultföretag, fristående från banker och intresseorganisationer.

Sydeks koncept erbjuder helhetssyn och specialistkunskaper för mindre och medelstora företag i olika branscher när det gäller ekonomi, skatter, juridik och revision. Idén är att ha det större företagets fördelar men undvika dess nackdelar. Inom Sydek finns över 30 verksamma konsulter, på fem orter i Skåne, många med lång erfarenhet inom sitt område. Mycket kunskap och erfarenhet har alltså sammanförts inom SYDEK, vilket symboliseras av den gröna klammern i loggan.