Realtor - Skåne > Båstad

STIG-BERTILS Mäklare - Realtor BÅSTADlogo

Company:STIG-BERTILS Mäklare
Street: Köpmansgatan 13
Postal code: 26933
City: BÅSTAD
Phone: 0431-70059
Web page:STIG-BERTILS Mäklare


Presentation: STIG-BERTILS Mäklare

Företaget har under årens lopp varit ett familjeföretag och kommer så att förbli. För oss på Stigbertils känns det viktigt med det särpräglade och egna i tider som nu när rnäklarbyråerna tenderar att bli färre, större och mer likriktade. Vi vill jobba lokalt och småskaligt med fokus på kvalité, personlighet och närhet till vår marknad.

Vi på Stigbertils jobbar tillsammans som en grupp, inte var och en individuellt samlade endast av ett firmanamn. Samarbetet erbjuder våra kunder en högre servicegrad genom att någon av oss alltid finns tillgänglig.

På köpet får vi själva känna större arbetsglädje. Aktörerna på dagens bostadsmarknad ställer högre krav än för ett tiotal år sedan. Det är bra tycker vi. Att sitta nöjda främjar inte utveckling. Vi söker ständigt nya infallsvinklar och tillvägagångssätt vilket är inspirerande, och i slutänden ger det våra kunder och affärskontakter en bättre mäklartjänst Vi vill, i motsats till rådande trend inom mäklarkåren, bibehålla direktkontakten med säljare och köpare, själva hålla i budgivningen och personligen serva våra kunder så långt som möjligt med information om nyinkomna hus. Tekniken är ett för oss fantastiskt hjälpmedel - ingen ersättare.

Professional help choosing realtor - Båstad

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>