Realtor > Skåne > Båstad > Ängemarkens Fastighetsbyrå AB

Ängemarkens Fastighetsbyrå AB - realtor in Båstad


logo

Company:Ängemarkens Fastighetsbyrå AB
Address: Reutersgatan 2
  413 20
  GÖTEBORG
Phone:031-182009
Homepage:Ängemarkens Fastighetsbyrå AB


Presentation: Ängemarkens Fastighetsbyrå AB

Erfarenhet, kunskap och personligt engagemang!

Centralt i Göteborg, på Reutersgatan 2 mitt mellan Chalmers och Sahlgrenska finner du Ängemarkens Fastighetsbyrå AB. Vi startade vår verksamhet 1991 och har sedan dess förmedlat ett stort antal lägenheter och villor med många nöjda kunder som följd.

Vårt tennisintresse har även fört oss till Båstad där vi öppnat filial och mäklat bostäder sedan 2009.I över 20 år har vi samlat på oss gedigen erfarenhet och värdefull kunskap som är oerhört viktig vid förmedling av bostäder. Under den här tiden har mycket förändrats exempel vikten av snygga bilder och proffsigt visningsmaterial vilket vi självklart anammat och utvecklat för att det ska bli så bra som möjligt för dig som kund.

För att framställa din bostad från den bästa sidan använder vi självklart oss av bostadsfotografer.

Genom oss får du det engagemang och den personliga servicen du behöver inför en lyckad försäljning. Du når oss alltid på telefon och kommer direkt till den mäklaren du vill prata med. Helhetslösningar är också något vi specialiserat oss på där vi kan förmedla flytthjälp, flyttstädning, bouppteckningar, gåvobrev och styling om så önskas.

Personlig service

Vi har generösa öppettider där du alltid kan nå en personlig fastighetsmäklare alla dagar i veckan 9-21.