Realtor > Östergötland > Vadstena > Fastighetsbyrån Motala

Fastighetsbyrån Motala - realtor in Vadstena


logo

Company:Fastighetsbyrån Motala
Address: Bispmotalagatan 10
  59130
  MOTALA
Phone: 0141-53070
Homepage:Fastighetsbyrån Motala


Presentation: Fastighetsbyrån Motala

Motala

Fastighetsbyrån har varit verksam i västra Östergötlands kommuner Motala/Borensberg och Vadstena i nästan 40 år.

Vi som arbetar på kontoret idag är fastighetsmäklare Tomas Hellblom, fastighetsmäklare Niklas Gustavsson, fastighetsmäklare Charlotta Dufmats (bostadsrätter), fastighetsmäklarassistent Kerstin Jansson och fastighetsmäklarassistent Maria Melin.

Vi finns representerade på våra lokala bankkontor i Vadstena och Borensberg.

Vi garanterar din trygghet genom vår kunskap, erfarenhet och vårt banknära samarbete. Vår kännedom om den lokala fastighetsmarknaden gör att vi är den mest anlitade mäklarbyrån i området.

Ska du sälja? - Lämna uppdraget till oss! Vi vill påstå att vi levererar Sveriges bästa mäklartjänst. Marknadsföringen håller högsta klass med gedigna beskrivningar, professionella bilder och smakfull presentation på Internet, våra skyltfönster och i dagspress.

Vårt nära samarbete med Swedbank och Vadstena Sparbank gör oss unika. Snabb service med all tänkbar ekonomisk rådgivning. Du som börjar fundera på att sälja - tveka inte att kontakta oss. Vi gör en kostnadsfri värdering och nettokalkyl av din bostad. Vi kopplar värdet till vår tjänst Värdebevakaren som visar hur priset förändras över tiden. Vill du följa prisutvecklingen i ett visst område kopplar vi dig till vår tjänst Prisbevakaren. Vårt mål är helt enkelt att göra en så bra affär som möjligt för dig som ska köpa, sälja eller byta bostad.

Välkomna att höra av er