Realtor - Östergötland > Vadstena

Fastighetsbyrån Motala - Realtor MOTALAlogo Fastighetsbyrån Motala

Company:Fastighetsbyrån Motala
Street: Bispmotalagatan 10
Postal code: 59130
City: MOTALA
Phone: 0141-53070
Web page:Fastighetsbyrån Motala


Presentation: Fastighetsbyrån Motala

Motala

Fastighetsbyrån har varit verksam i västra Östergötlands kommuner Motala/Borensberg och Vadstena i nästan 40 år.

Vi som arbetar på kontoret idag är fastighetsmäklare Tomas Hellblom, fastighetsmäklare Niklas Gustavsson, fastighetsmäklare Charlotta Dufmats (bostadsrätter), fastighetsmäklarassistent Kerstin Jansson och fastighetsmäklarassistent Maria Melin.

Vi finns representerade på våra lokala bankkontor i Vadstena och Borensberg.

Vi garanterar din trygghet genom vår kunskap, erfarenhet och vårt banknära samarbete. Vår kännedom om den lokala fastighetsmarknaden gör att vi är den mest anlitade mäklarbyrån i området.

Ska du sälja? - Lämna uppdraget till oss! Vi vill påstå att vi levererar Sveriges bästa mäklartjänst. Marknadsföringen håller högsta klass med gedigna beskrivningar, professionella bilder och smakfull presentation på Internet, våra skyltfönster och i dagspress.

Vårt nära samarbete med Swedbank och Vadstena Sparbank gör oss unika. Snabb service med all tänkbar ekonomisk rådgivning. Du som börjar fundera på att sälja - tveka inte att kontakta oss. Vi gör en kostnadsfri värdering och nettokalkyl av din bostad. Vi kopplar värdet till vår tjänst Värdebevakaren som visar hur priset förändras över tiden. Vill du följa prisutvecklingen i ett visst område kopplar vi dig till vår tjänst Prisbevakaren. Vårt mål är helt enkelt att göra en så bra affär som möjligt för dig som ska köpa, sälja eller byta bostad.

Välkomna att höra av er

Professional help choosing realtor - Vadstena

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>