Realtor > Östergötland > Söderköping > Fastighetsbyrån Söderköping

Fastighetsbyrån Söderköping - realtor in Söderköping


logo

Company:Fastighetsbyrån Söderköping
Address: Skönbergagatan 1
  61430
  SÖDERKÖPING
Phone: 0121-21777
Homepage:Fastighetsbyrån Söderköping


Presentation: Fastighetsbyrån Söderköping

Söderköping

Varmt välkomna till Fastighetsbyrån - Sveriges största mäklarkedja. Fastighetsbyrån har varit verksamma i Söderköping sedan 1960-talet. Vi är idag en stor och pålitlig aktör med ett starkt varumärke och gott renommé. Vi sitter i samma lokaler som Swedbank på Skönbergagatan 1. Kontorets placering alldeles intill Hagatorget ger oss bästa butiksläge och mycket bra exponeringsmöjligheter mitt i Söderköping.

Fastighetsmäklare på kontoret är Conny Knutson som har en lång erfarenhet av förmedling av villor, fritidshus, gårdar och bostadsrätter i och runt Söderköping. Till sin hjälp har han Zelinda Knutsson som studerar till fastighetsmäklare och samtidigt arbetar som mäklarassistent.

Går ni i säljtankar? Tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion. Vi hjälper er med en kostnadsfri värdering och en nettokalkyl av er blivande försäljning. Våra försäljningar marknadsförs kraftigt med annons båda i Norrköpings Tidningar och Folkbladet. På Internet visas våra bostäder upp på www.fastighetsbyran.se och www.hemnet.se. Vårt starka engagemang och mångåriga erfarenhet borgar för att Era uppdrag genomförs på absolut bästa sätt.

Välkomna!