Realtor - Östergötland > Söderköping

Fastighetsbyrån Söderköping - Realtor SÖDERKÖPINGlogo Fastighetsbyrån Söderköping

Company:Fastighetsbyrån Söderköping
Street: Skönbergagatan 1
Postal code: 61430
City: SÖDERKÖPING
Phone: 0121-21777
Web page:Fastighetsbyrån Söderköping


Presentation: Fastighetsbyrån Söderköping

Söderköping

Varmt välkomna till Fastighetsbyrån - Sveriges största mäklarkedja. Fastighetsbyrån har varit verksamma i Söderköping sedan 1960-talet. Vi är idag en stor och pålitlig aktör med ett starkt varumärke och gott renommé. Vi sitter i samma lokaler som Swedbank på Skönbergagatan 1. Kontorets placering alldeles intill Hagatorget ger oss bästa butiksläge och mycket bra exponeringsmöjligheter mitt i Söderköping.

Fastighetsmäklare på kontoret är Conny Knutson som har en lång erfarenhet av förmedling av villor, fritidshus, gårdar och bostadsrätter i och runt Söderköping. Till sin hjälp har han Zelinda Knutsson som studerar till fastighetsmäklare och samtidigt arbetar som mäklarassistent.

Går ni i säljtankar? Tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion. Vi hjälper er med en kostnadsfri värdering och en nettokalkyl av er blivande försäljning. Våra försäljningar marknadsförs kraftigt med annons båda i Norrköpings Tidningar och Folkbladet. På Internet visas våra bostäder upp på www.fastighetsbyran.se och www.hemnet.se. Vårt starka engagemang och mångåriga erfarenhet borgar för att Era uppdrag genomförs på absolut bästa sätt.

Välkomna!

Professional help choosing realtor - Söderköping

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>