Realtor > Östergötland > Finspång > Fastighetsbyrån Finspång

Fastighetsbyrån Finspång - realtor in Finspång


logo

Company:Fastighetsbyrån Finspång
Address: Bergslagsvägen 4
  61230
  FINSPÅNG
Phone: 0122-26 00 10
Homepage:Fastighetsbyrån Finspång


Presentation: Fastighetsbyrån Finspång

Finspång

Varmt välkomna till Fastighetsbyrån - Sveriges största mäklarkedja. Fastighetsbyrån har varit verksamma i Finspång sedan 1960-talet. I dag sitter vi i nya och fräscha lokaler på Östermalmsvägen 6. Stora skyltfönster ut mot vägen ger oss utmärkta exponeringsmöjligheter av de bostäder vi har till försäljning.

På kontoret arbetar Peter Kronqvist, verksam på orten sedan 1987 och Henrik Angström som tidigare arbetat som fastighetsmäklare i Norrköping. Till sin hjälp har de Jimmy Kronqvist som arbetar som assistent. Genom vårt stora kontaktnät, kraftfulla marknadsföringsåtgärder och goda rykte har vi blivit marknadsledande i kommunen. Vi strävar alltid efter att vara det självklara valet för er som vill byta bostad!

Går ni i säljtankar? Tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion. Vi hjälper er med en kostnadsfri värdering och en nettokalkyl av er blivande försäljning. Våra försäljningar marknadsförs kraftigt med annons båda i Norrköpings Tidningar och Folkbladet. På Internet visas våra bostäder bl.a. upp på vår egen webbplats och på Hemnet.

Vårt starka engagemang och mångåriga erfarenhet borgar för att era uppdrag genomförs på absolut bästa sätt.

Välkomna!