Realtor - Örebro > Örebro

NETHEM - Realtor ÖREBROlogo

Company:NETHEM
Street: Stålgatan 4
Postal code: 703 63
City: ÖREBRO
Phone: 019-122122
Web page:NETHEM


Presentation: NETHEM

Prisvärda och rättvisa fastighetsmäklartjänster

Trött på dyra mäklararvoden? Ett normalt mäklararvode är i stort sett detsamma i dag som för 20 år sedan, trots stora skillnader beträffande marknadsföring och arbetsinsats NETHEM är en smart och modern fastighetsförmedling till rätt arvode. Sveriges lägsta arvoden vilket aldrig har varit ett mål i sig utan är helt enkelt resultatet av ett rättvist sätt att ta betalt för det vi gör.

Trött på lagom betalt? Mäklarbranschen har under lång tid varit alltför likriktad. Men vi vågar gå mot strömmen i kampen mot "lagom betalt". NETHEM har en unik metod och strävar efter att alla kunder ska få Bäst Betalt för sina bostäder. Vi kallar den kort och gott för NETHEM metoden. Men kampen mot lagom är långtifrån över, den utkämpas dagligen och vi ger oss inte förrän alla kunder får bäst Betalt.

NETHEM annonserar på de största marknadsplatserna - Hemnet, Bovision, Blocket, DN, GP, Alltombostad, Booli, NETHEM.com, NETHEM, Fritiden, Insito.nl, Maklareschweden.de, Insito.be. I vårt nätverk finns också internationella mäklare som marknadsför våra objekt utomlands. Detta sammantaget med vårt spekulantregister gör att vi når alla köpare.

Professional help choosing realtor - Örebro

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>