Realtor > > Örebro > Mäklarringen Örebro

Mäklarringen Örebro - realtor in Örebro


logo Mäklarringen Örebro

Company:Mäklarringen Örebro
Address: Järnvägsgatan 38
  703 62
  ÖREBRO
Phone: 019-12 65 50
Homepage:Mäklarringen Örebro


Presentation: Mäklarringen Örebro

Välkommen till Mäklarringen i Örebro!

Vill du köpa eller sälja en bostad i Örebro län? Då har du kommit rätt. Mäklarringen erbjuder dig som ska sälja din bostad ett heltäckande koncept med allt från fri värdering av bostaden till rådgivning, budgivning och försäljning. Vi har en av Sveriges längsta erfarenheter inom fastighetsförsäljning vilket är en trygghet för dig som kund. Ring oss redan idag och låt oss berätta vad vi kan göra för dig.

Mäklarringen Örebro är ett fristående mäklarkontor inom Mäklarringen. Vi ställer höga krav på våra mäklare när det gäller kundkontakter, kompetens och etik. Alla har en gedigen mäklarutbildning och vi är självklart försäkrade, registrerade och auktoriserade. Vi kan även hjälpa dig gärna med bankkontakter, försäkringsbolag, jurister, flyttfirmor och städbolag. Tack vare vårt utvecklade kontaktnät kan vi också svara på frågor som rör dagis, skolor och kommunikationer.

Vi på Mäklarringen Örebro är aktiva inom hela Örebro Län. Vi förmedlar försäljningar av villor, bostadsrätter, nyproduktion, tomter, fritidshus, jord- och skogsfastigheter samt kommersiella fastigheter.

Kontakta oss för fri värdering och offert. Vi lovar att det lönar sig!