Realtor - Örebro > Karlskoga

Svenska HemMäklarna - Realtor KARLSKOGAlogo

Company:Svenska HemMäklarna
Street: Bergsmansg 8B
Postal code: 69131
City: KARLSKOGA
Phone: 0586-33555
Web page:Svenska HemMäklarna


Presentation: Svenska HemMäklarna

Svenska HemMäklarna är er lokala kvalitetsmäklare. Vår idé är att vi förmedlar hem, för oss är en bostad inte bara ett objekt eller en fastighet utan ett hem. Att sälja eller köpa ett hem är en av livets största affärer, då är det viktigt att allt sköts riktigt och med omtanke om både säljare och köpare. Våra mäklare är mycket välutbildade, de har minst tre års universitetsutbildning med specialistkunskaper inom ekonomi, marknadsföring, byggteknik och juridik. Våra fastighetsmäklare följer alltid en noggrant utarbetad plan. Därför kan vi garantera en kvalitetssäkrad fastighetsförmedling.

MARKNADSFÖRING

Svenska HemMäklarna är specialutbildade på marknadsföring och har en bredare och mer heltäckande marknadsföring av din bostad. Därför får du bättre betalt när du säljer din bostad.

Svenska HemMäklarna förmedlar hus, fritidshus och bostadsrätter där du bor. Vi är experter på just ditt område. Våra mäklare är ofta födda och uppvuxna på orten och känner ditt område mycket väl. Vi vet vad bostaden är värd. När du anlitar Svenska HemMäklarna kan du vara säker på att vi gör allt för att förmedlingen ska bli lyckad.

Vi hjälper dig i varje steg.

Välj Svenska HemMäklarna så får du en mäklare som är expert på fastighetsförmedling.

Varmt välkommen till oss!

Professional help choosing realtor - Karlskoga

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>