Realtor - Kronoberg > Växjö

Fastighetsmäklare Bergstrand AB - Realtor VÄXJÖlogo

Company:Fastighetsmäklare Bergstrand AB
Street: Norrgatan 19
Postal code: 35231
City: VÄXJÖ
Phone: 0470-13280
Web page:Fastighetsmäklare Bergstrand AB


Presentation: Fastighetsmäklare Bergstrand AB

Lägg oss på minnet. Det kan du tjäna på.

Det är inte varje dag du köper, säljer eller byter ditt boende. För de flesta av oss är bostadsbytet den största affären i livet. Då kan det vara bra att veta vem man ska vända sig till. Välkommen till Bergstrand.

Legat i toppen i 10 år

Vi ligger i toppen i Mäklarstatistiken över flest sålda villor och bostadsrätter i Växjö per år och har legat där i 10 år. Bra jobbat för en fristående mäklarbyrå. Det handlar inte om tur, utan om resultat och förtroende.

Ända sedan starten har vi varit övertygade om att nöjda kunder är vår största tillgång. Därför anstränger vi oss helt enkelt lite extra för att våra kunder ska bli nöjda. Vilket givetvis genererar lite fler säljare. Och lite fler köpare.

Oberoende mäklare: Lite friare - mycket bättre

Som oberoende mäklare måste vi vara lite bättre. Det vet vi. Och vi tror oss kunna leva upp till det. Förklaringen är faktiskt rätt enkel: Vi tycker det är väldigt roligt med hus. Vi gillar inredning, arkitektur och att träffa nya människor, få nya intryck och uppleva möten som inspirerar oss. Och vi gillar självklart att göra affärer.

När du vänder dig till oss på Fastighetsmäklare Bergstrand för att sälja eller köpa bostad i Växjö får du dessutom tillgång till fler kontaktytor än oss fyra på byrån. Vi har ett väl utbyggt nätverk av banker, jurister, besiktningsmän och stylister - samarbetspartners som inspirerar oss och gör att du får en bättre mäklartjänst.

Egen fotograf för ännu bättre service

Sedan den 1 februari 2010 har vi också en fotograf på byrån. Att vi, som enda mäklare i området, har anställt en duktig fotograf höjer kvaliteten på vår mäklartjänst. Lite mer personligt och flexibelt, helt enkelt.

Professional help choosing realtor - Växjö

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>