Realtor > Jönköping > Jönköping > Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping - realtor in Jönköping


logo

Company:Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Address: Klostergatan 12
  55317
  JÖNKÖPING
Phone: 036-354180
Homepage:Svensk Fastighetsförmedling Jönköping


Presentation: Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Svensk Fastighetsförmedling Din mäklare i Jönköping

Vi kan Jönköping

Eftersom vi finns på så många platser i landet känner vi till våra områden i detalj. Vi vet var dagisen ligger och hur man enklast hittar den bästa löpslingan. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Gediget spekulantregister

Vi har i vår butik byggt upp ett spekulantregister med potentiella köpare till olika bostäder och olika lägen. Funderar du på att köpa eller vill bevaka ett visst område så hjälper vi dig smidigt med uppföljning och matchning via mail eller brev. Vill du registrera dig som spekulant? Maila oss på spekulant.jonkoping@svenskfast.se så återkommer vi till dig!

Funderar du på att köpa eller sälja fritidshus? Då kan du med fördel kontakta oss. Svensk Fastighetsförmedling i Jönköping satsar på fritidshus under hela året. Vårt samlade utbud spekulanter får förhandsinformation om visningarna och det utbud som är på väg ut. Om du är i köpartankar så mailar du till oss så registrerar vi dig som sökande i de områden som du önskar!

Titta in till oss!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår butik. Då har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. Du är också välkommen att ringa eller skicka e-post.