Realtor > Jönköping > Aneby > Fastighetsbyrån Eksjö

Fastighetsbyrån Eksjö - realtor in Aneby


logo

Company:Fastighetsbyrån Eksjö
Address: Södra Storgatan 5, Eksjö
  57521
  Eksjö
Phone:0381-159 40
Homepage:Fastighetsbyrån Eksjö


Presentation: Fastighetsbyrån Eksjö

Fastighetsbyrån

Eksjö

Eksjö - den charmiga trästaden

Eksjö är den charmiga småstaden på Småländska höglandet.

Korta avstånd och närhet är typiska för en kommun som både erbjuder landsbygdens lugn och den lilla stadens behagliga puls. Staden är kanske mest känd för sina "K-märkta" trähus, sin prisbelönta arkitektoniska historia, men har mycket mer än så att erbjuda.

Många uppskattar stadens många mysiga butiker, det färgstarka kulturlivet med massor av publikdragande arrangemang och en direkt närhet till sjörik, underbar natur.

Fastighetsbyrån i Eksjö verkar i ett område med synnerligen varierande boendemöjligheter - villor, bostadsrätter och fritidshus. Vi har varit etablerade på orten sedan början av 1970-talet. Vi kan bostadsbeståndet väl och vi känner människorna som vi vill köpa och sälja. Smålänningar är inte mycket för skryt, men vi brukar vara inblandade i fyra av fem husaffärer inom vårt verksamhetsområde. Inte så pjåkigt...

Att kunna bo och arbeta i en kulturmiljö, på landet eller i staden, ger en livskvalitet som fler och fler efterfrågar. Allt detta finns i Eksjö kommun, där det redan bor närmare 16.500 personer.