Realtor - Jämtland > Östersund

Storsjömäklarna AB - Realtor ÖSTERSUNDlogo

Company:Storsjömäklarna AB
Street: Prästgatan 44A
Postal code: 83133
City: ÖSTERSUND
Phone:063-106555
Web page:Storsjömäklarna AB


Presentation: Storsjömäklarna AB

OM STORSJÖMÄKLARNA

Vi är en mindre mäklarbyrå med stort engagemang. Vi vill skapa en personlig relation med dig som kund och hos oss blir du aldrig en i mängden. Vi sitter i ljusa fräscha lokaler på Hamngatan 13 och hit är du alltid välkommen in för att prata bostad eller bostadsmarknad.

Trygghet - För oss är en trygg kund en nöjd kund. Vi samarbetar endast med de mest respekterade företagen på marknaden och via dem kan vi erbjuda produkter och tjänster som gör att du kan få både hängslen och livrem i din bostadsaffär.

Tillgänglighet - Vi strävar efter att ha marknadens bästa tillgänglighet. När frågor kring en bostad dyker upp vill vi finnas där för er. För oss betyder tillgänglighet också att vi ordnar extra visningar för spekulanter som missat de ordinarie visningarna.

Kvalitet - Vi strävar efter att vara ett företag som förknippas med kvalitet framför kvantitet. Vi säljer därför ett begränsat antal bostäder åt gången för att på så sätt få mer tid för varje kund så att du ska få den service och kvalitet som du förtjänar.

Engagemang - Vi är en fastighetsmäklarbyrå med stort engagemang. Vi tycker att det är kul att sälja bostäder och vår yttersta ambition är att överträffa dina förväntningar. 90 % av våra nya kunder kommer till oss efter rekommendationer från befintliga kunder. Det säger ganska mycket om hur vi tar hand om våra köpare och säljare.

Välkommen till Storsjömäklarna

Professional help choosing realtor - Östersund

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>