Realtor - Jämtland > Åre

Fastighetsbyrån Åre - Realtor ÅRElogo Fastighetsbyrån Åre

Company:Fastighetsbyrån Åre
Street: Årevägen 109
Postal code: 83013
City: ÅRE
Phone: 0647-50970
Web page:Fastighetsbyrån Åre


Presentation: Fastighetsbyrån Åre

Åre

Vi som arbetar på Fastighetsbyrån i Åre bor och arbetar på orten sedan många år tillbaka och har stor erfarenhet av marknaden och prisbilden i Åre med omnejd - från Mörsil i öster, Storlien i väster till Vålådalen i söder.

Åre växer så det knakar och är inte längre bara en vintersportort utan erbjuder aktiviteter och puls året runt. Detta har bidragit till att många väljer att köpa sitt eget fritidsboende i form av fjällstuga eller bostadsrättslägenhet. Även inflyttningen av bofasta, som vill njuta av livskvaliteten av att bo och leva i Åre, ökar successivt.

Vi hjälper dig med kontakter och vilka leverantörer som kan ge dig den hjälp du behöver. Självklart hjälper även vår samarbetspartner Swedbank i Åre/Järpen till med möjlighet till finansiering och ger dig råd om passande försäkring.

Alla uppdrag är unika för oss och förtroendet att förmedla en bostad värderar vi mycket högt. Vi har genom åren kunnat se att nöjda kunder kommer tillbaka till oss. Det värmer och det är vi väldigt stolta över!

Varmt välkommen till Fastighetsbyrån i Åre!

Professional help choosing realtor - Åre

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>