Realtor - Halland > Varberg

Länsmäklaren - Realtor TVÅÅKERlogo

Company:Länsmäklaren
Street: Brogård 3
Postal code: 43276
City: TVÅÅKER
Phone: 0340-480216
Web page:Länsmäklaren


Presentation: Länsmäklaren

Bäste fastighetsägare

Ett bostadsbyte är en förändring i ditt liv. Barnen flyttar hemifrån och då känns villan onödigt stor. Sälja för att få loss kapital för annat - en investering i ett nytt och förändrat liv. En tillökning i familjen och då känns bostaden för liten. En skilsmässa, sjukdom eller ett dödsfall. I en förändringsprocess är det viktigt att lyssna och ge dig den tid som behövs.

Dessa egenskaper - att lyssna och ge den tid som behövs - har gjort att jag har fått uppskattning och att fler vänder sig till mig för att sälja sitt hem. Det är därför som jag haft förmånen att i en del fall få förmedla försäljningar och köp för en och samma familj ett flertal gånger.

Säljaren blir nöjd, köparen blir nöjd och nöjda kunder kommer tillbaks. Det finns inga geografiska begränsningar för de områden jag arbetar i. Där kunden finns - dit kommer jag. Jag har medarbetare som marknadsför ditt hus i Holland och Tyskland. Dessutom goda kontakter i Danmark. vilket gör att marknaden ökar med så där 100 miljoner möjliga spekulanter om du vill ha den möjligheten.

Välkommen - antingen du har slott, herrgård, lantbruk, skog, villa, fritidshus, torp. Det är min ambition att inte bara uppfylla era förväntningar utan att överträffa dem.

Lars-Göran Andersson

Professional help choosing realtor - Varberg

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>