Realtor - Halland > Kungsbacka

BEWA Fastighets- och markkonsult - Realtor ONSALAlogo

Company:BEWA Fastighets- och markkonsult
Street: Mariedalsvägen 211
Postal code: 43934
City: ONSALA
Phone: 0300-60542
Web page:BEWA Fastighets- och markkonsult


Presentation: BEWA Fastighets- och markkonsult

Företagspresentation - BEWA

BEWA Fastighets - och markkonsult förmedlar alla typer av fastigheter - lantbruksegendomar, skogsfastigheter, gårdar, villor, fritidshus, hyres- och industrifastigheter och övriga fastigheter - i hela Sverige. Sedan juni 2005 förmedlas - i samarbete med framgångsrika turkiska företag - villor och ägarlägenheter på den Turkiska Rivieran i Antalya och Belek samt i Cesmeområdet vid den Adriatiska havskusten

BEWA Fastighets - och markkonsult erbjuder och utför även fastighets- och markjuridisk rådgivning, fastighetsvärderingar, fastighetsutredningar m m.

BEWA Fastighets - och markkonsult är ett obundet privat företag som sedan 1997 ägs och leds av Bengt Wallgren, civilingenjör/lantmätare (KTH 1971) och fastighetsmäklare (Högskolan i Malmö) med lång och bred erfarenhet inom fastighetsområdet från såväl privat som statlig tjänst. Bengt Wallgren är registrerad fastighetsmäklare och ledamot i Mäklarsamfundet.

Funderar Du på att sälja Din fastighet och söker en personlig och erfaren fastighetsmäklare med bred erfarenhet av hela fastighetsområdet kontakta mig för en första förutsättningslös diskussion.

Professional help choosing realtor - Kungsbacka

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>