Realtor - Gävleborg > Gävle

Mäklarhuset Gävle - Realtor GÄVLElogo Mäklarhuset Gävle

Company:Mäklarhuset Gävle
Street: Centralpalatset, Norra Centralgatan 4
Postal code: 803 11
City: GÄVLE
Phone:026-280 54 80
Web page:Mäklarhuset Gävle


Presentation: Mäklarhuset Gävle

Din mäklare i Gävle

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Gävle

Mäklarhuset - Sveriges 4:e största mäklarkedja har öppnat på en klassisk adress i Gävle - i Ferdinand Bobergs Centralpalatset vid Börsplan, med Elite Stadshotellet och gamla Börshuset som närmaste granne.

Vi är 3 mäklare plus 1 assistent - alla med bakgrund på andra mäklarbyråer - och vi vill träffa dej för att resonera om, och planera din nästa bostadsaffär. Vi erbjuder skriftlig värdering av din bostad helt kostnadsfritt. Ring eller maila för att bestämma en tid för möte - eller fyll i kontaktformuläret längst ner på sidan så hör vi av oss.

Vi hoppas att du hör av dej för att få veta mer om mäklaren med den modernaste marknadsföringen och metodiken - och hur det leder fram till rätt marknadspris när du ska sälja - du kan följa oss på Facebook/Mäklarhuset/Gävle för att ta del av erbjudanden och information.

Mäklarhuset

Att köpa eller sälja bostad är för de flesta en av de största affärerna i livet. Vi på Mäklarhuset har bred erfarenhet av bostadsaffärer kombinerat med bra kännedom om Gävle med omnejd. Varje affär är unik för både köpare och säljare - för oss på Mäklarhuset i Gävle är målet är att hela affären är trygg, enkel och framgångsrik för båda parter.

Mäklarhuset erbjuder dig en modern och framgångsrik mäklartjänst baserad på nära engagemang med kunden plus en lång kedja av personlig service, vilket 7 år i rad gett Mäklarhuset landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex).

Planerar du att köpa eller sälja en bostad eller vill du bara veta vad din bostad är värd ? Gör det enkelt för dig - kontakta oss redan idag för kostnadsfri rådgivning och skriftlig värdering. Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder i Gävle, Sandviken och övriga orter i närområdet.

Varmt välkomna till oss på Mäklarhuset !

Professional help choosing realtor - Gävle

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>