Realtor - Dalarna > Borlänge

SkandiaMäklarna Falun - Realtor Falunlogo SkandiaMäklarna Falun

Company:SkandiaMäklarna Falun
Street: Svärdsjögatan 7
Postal code: 79130
City: Falun
Phone:023-70 96 70
Web page:SkandiaMäklarna Falun


Presentation: SkandiaMäklarna Falun

Din fastighetsmäklare i Falun

Varmt välkomna till oss på SkandiaMäklarna i Falun. Vi förmedlar villor, fritidshus, bostadsrätter, kommersiella fastigheter, hyresfastigheter och lantbruk.

Ska ni sälja ert boende i Falun och Borlänge samt Avesta, Hedemora, Ludvika, Gagnef, Leksand, Rättvik, Siljansbyggden och övriga orter i Dalarna så hittar vi köparna. Vi har stort kontaktnät och är aktiva på marknaden.

Då de flesta av alla köpare använder sig av internet så har vi valt att synas på de största sidorna i Sverige. Hemnet.se är den största sidan som bara vi mäklare har tillgång till och här profilerar vi ert boende med fina bilder och text. Dessutom kan vi lägga in ert objekt på mäklartipset som vi har varje vecka året om. Blocket.se är den enskilt största sidan i Sverige som de flesta besöker när det ska säljas och köpas och här lägger vi in alla våra objekt. Varje tisdag och lördag annonserar vi dessutom på bästa parkett i tidningen, första sidan i Falu kuriren. Den annonsen syns av alla som har Falu Kuriren, Dalarnas största tidning. Vi jobbar med snygga bundna visningsmaterial till alla objekt. Det är och känns kvalitet.

Media i all ära men det som gör skillnad är människan! Människan gör skillnaden på en bra och trevlig affär än en mindre bra. Vi strävar efter att göra skillnad där du som nöjd kund kommer tillbaka när det är dags att byta bostad. Vi lägger stor vikt på kvalité, seriositet och förtroende hela vägen.

Vi jobbar med människor och hus. Det är det vi gör. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar!

Välkommen in till oss på SkandiaMäklarna i Falun.

/Roland, Åsa, Emma och Has

Professional help choosing realtor - Borlänge

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>