Realtor > Blekinge > Sölvesborg > Fastighetsbyrån Sölvesborg

Fastighetsbyrån Sölvesborg - realtor in Sölvesborg


logo

Company:Fastighetsbyrån Sölvesborg
Address: Stortorget 10
  29431
  SÖLVESBORG
Phone: 0456-449 400
Homepage:Fastighetsbyrån Sölvesborg


Presentation: Fastighetsbyrån Sölvesborg

Sölvesborg

Varmt välkommen till Fastighetsbyrån - Sveriges största mäklarkedja!

Med oss får du fördelarna och tryggheten med en stor organisation i form av rikstäckande marknadsföring, stort kundregister och det kunnande 1 200 anställda ger. Men du får också fördelarna av en lokalt förankrad mäklare. Vi kan ditt område och har kontakt med många potentiella köpare som letar bostad i kommunen.

I våra trivsamma lokaler på Stortorget möter du Birgitta, Daniel, Emma och Cecilia. Vårt mål är att göra en så bra affär som möjligt för dig som ska köpa, sälja eller byta bostad. Går du i säljtankar eller är du bara nyfiken på vad ditt hus, fritidshus eller din bostadsrätt är värd? Tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion. Vi svarar gärna på dina frågor, hjälper dig med en kostnadsfri värdering och gör en nettokalkyl.

Nu är vi ännu bättre på marknadsföring!

Nytt för i år är att vi bjuder på en professionell fotografering vid alla våra uppdrag. Detta gör marknadsföringen av din villa, bostadsrätt eller ditt fritidshus än mer effektiv. Vi har dessutom förlängt vårt populära erbjudande om gratis energideklaration för alla villaägare (värde ca 5000kr) när vi får förtroendet att sälja villan. Detta erbjudande gäller fram till den siste juni.

Välkommen att kontakta oss!