Realtor - Blekinge > Ronneby

Örlogsstaden Fastighetsmäklare - Realtor Karlskronalogo

Company:Örlogsstaden Fastighetsmäklare
Street: Borgmästaregatan 9
Postal code: 371 35
City: Karlskrona
Phone:0455 16 000
Web page:Örlogsstaden Fastighetsmäklare


Presentation: Örlogsstaden Fastighetsmäklare

Örlogsstaden

- när kvalitén avgör! -

Örlogsstaden säljer alla typer av fastigheter, såväl bostäder som kommersiella, och bostadsrätter. Jord & Skog är vi inte riktigt lika bra på men vi förmedlar gärna den bästa kontakten.

Som mäklare har vi specialiserat oss på särskilt tilltalande och strandnära villor och på bostadsrätter. Mestadels håller vi till i östra Blekinge men hela sydöstra Sverige, t.ex. kranskommunerna Karlshamn, Tingsryd, Emmaboda och Torsås är vår marknad. Vi hyser ett genuint intresse för bostäder som erbjuder en livskvalitet utöver den vanliga, och är angelägna om att förmedla dessa objekt med omsorg och omtanke. Vi anser dock att ALLA objekt är intressanta - bara läget är rätt!

Som säljare är du ständigt trygg hos oss. Vi kan vår bygd och vet vilka lägen som är högt värderade. Vi är måna om att du ska trivas genom hela försäljningsprocessen och respekterar dina eventuella önskemål om diskretion, marknadsföring och visningar av din bostad! Du kan alltså t.o.m. få din bostad såld utan att den syns på väggannonser, internet eller i tidningar.

Som köpare kan du komma till oss med mycket högt ställda förväntningar. Vi ser det som ett privilegium att få hjälpa dig att hitta den rätta bostaden. För din skull erbjuder vi personlig service med all tänkbar rådgivning kring köp och stad samt enskild visning om du så önskar. Du låta oss annonsera efter ett passande objekt eller varför inte använda oss för att förhandla gentemot annan mäklare/säljare avseende ett objekt som inte finns hos oss!

Söker du drömbostaden? Vill du överlåta ditt kära boende?

Då är Du varmt välkommen att kontakta oss;

Ulf Swärdh, mäklare, tfn 0455 16 000, mail hk@orlogsstaden.se, sms 0733 816 000

Ewa Bark, mäklarassistent, mail ewa@orlogsstaden.se, mobil 0733 14 50 80

Vi förmedlar oftast de mest intressanta villorna, fritidshusen, bostadsrätterna och kommersiella lokalerna i och runt omkring Karlskrona.

Tveka inte - boka ett förutsättningslöst första möte, Du är varmt välkommen!

Professional help choosing realtor - Ronneby

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>