Realtor - Blekinge > Karlskrona

Örlogsstaden AB - Realtor KARLSKRONAlogo

Company:Örlogsstaden AB
Street: Borgmästaregatan 9
Postal code: 37135
City: KARLSKRONA
Phone: 0455-16000
Web page:Örlogsstaden AB


Presentation: Örlogsstaden AB

Örlogsstaden fastighetsmäklare

Örlogsstaden är en utpräglad kvalitetsmäklare som förmedlar exklusiva och ofta strandnära objekt i Karlskrona med omnejd. Såväl säljare som köpare vänder sig till oss i förtroende - och ofta med preciserade önskemål. Vi erbjuder därför alltid personlig service och enskilda visningar.

Varför ska vi välja Örlogsstaden?

SOM MÄKLARE har vi specialiserat oss på särskilt tilltalande och strandnäravillor, fritidshus och centrala bostadsrätter i och omkring Karlskrona. Vi hyser ett genuint intresse för bostäder som erbjuder en livskvalitet utöver det vanliga, och är angelägna om att förmedla dessa objekt med både omsorg och omtanke.

SOM KÖPARE kan du komma till oss med mycket högt ställda förväntningar. Vi ser det som ett privilegium att få hjälpa dig att hitta den rätta bostaden. För din skull erbjuder vi personlig service med all tänkbar rådgivning kring köp och stad samt uteslutande enskilda visningar.

SOM SÄLJARE är du ständigt trygg hos oss. Vi kan vår bygd och vet vilka lägen som är attraktiva och högt värderade. Vi är måna om att du ska trivas genom försäljningsprocessen och respekterar dina önskemål om diskretion, marknadsföring och visningar av din fastighet.

SÖKER DU drömbostaden? Vill du överlåta ditt kära hem? Du är varmt välkommen att kontakta oss!

Professional help choosing realtor - Karlskrona

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>