Realtor > Stockholm > Stockholm-Västerort > SkandiaMäklarna Bromma/Spånga/Ekerö

SkandiaMäklarna Bromma/Spånga/Ekerö - realtor in Stockholm-Västerort


logo

Company:SkandiaMäklarna Bromma/Spånga/Ekerö
Address: Brommaplan 403
  16876
  BROMMA
Phone: 08-807600
Homepage:SkandiaMäklarna Bromma/Spånga/Ekerö


Presentation: SkandiaMäklarna Bromma/Spånga/Ekerö

Din fastighetsmäklare i Bromma/Spånga/Ekerö

Kvalitet, omsorg, engagemang och ett nära samarbete med såväl säljare som köpare är hörnstenar genom hela försäljningsprocessen hos samtliga medarbetare.

Vi har arbetat i dina kvarter sedan 1996 och har den viktiga lokalkännedom som krävs för en lyckad försäljning. Vi vet var närmaste matbutik, skola, dagis och kommunikationer finns i såväl Bromma som Spånga och på Ekerö. Vi kan också berätta om områdets fritidsaktiviteter för stora och små såsom ridskolor, badbryggor, skidbackar, elljusspår, båt- och golfklubbar m.m.

Genom våra goda bankkontakter hjälper vi din köpare till förmånliga finansieringsförslag. Vi har noga utvalda samarbetspartners inom homestyling, försäkring, städfirmor, flyttfirmor m.m.

Vårt nätverk inom SkandiaMäklarna ger dig tillgång till en lokal mäklare oavsett var du bor idag då vi har 78 kontor i hela Sverige. Vi är det rätta valet som mixar det lilla och det stora företagets fördelar.

Vi på SkandiaMäklarna Bromma/Spånga/Ekerö vet att stor arbetsglädje och personligt engagemang är avgörande för en lyckad bostadsaffär.

Välkommen att kontakta oss redan idag!

Du finner oss på Brommaplan 403, invid Brommaplansrondellen.