Realtor > Stockholm > Stockholm-Söderort > Mäklarhuset Johanneshov

Mäklarhuset Johanneshov - realtor in Stockholm-Söderort


logo

Company:Mäklarhuset Johanneshov
Address: Finn Malmgrens Plan 12
  121 38
  JOHANNESHOV
Phone:08-649 50 05
Homepage:Mäklarhuset Johanneshov


Presentation: Mäklarhuset Johanneshov

Din mäklare i Hammarbyhöjden

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Hammarbyhöjden

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Hammarbyhöjden idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.