Realtor > Stockholm > Stockholm-Söderort > Fastighetsbyrån Skärholmen

Fastighetsbyrån Skärholmen - realtor in Stockholm-Söderort


logo

Company:Fastighetsbyrån Skärholmen
Address: Elsa Brändströms Gata 219
  12952
  Hägersten
Phone:08-55 77 04 00
Homepage:Fastighetsbyrån Skärholmen


Presentation: Fastighetsbyrån Skärholmen

Din mäklare i Skärholmen

Det är en spännande tid då den tekniska utvecklingen går oerhört fort och utgör ett stort hjälpmedel för oss, men det har visat sig att det personliga engagemanget blir viktigare och viktigare. Vi har två moderna kontor belägna i Fruängen/Älvsjö och i Midsommarkransen/Telefonplan. Våra verksamhetsområden är Skärholmen, Bredäng och Sätra, Hägersten/Liljeholmen samt Älvsjö.

I dagsläget är vi 19 personer som arbetar här och vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och affärsmässighet. Vi tycker att det är mycket stimulerande att kunna hjälpa dig i ett av livets viktigaste beslut, att köpa och/eller sälja bostaden. Vi hjälper årligen ett tusental att hitta sitt drömboende. Vi arbetar mycket aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Att vi är en av fastighetsmarknadens mest anlitade mäklare ser vi som ett strålande gott betyg!

Söker du bostad i vårt område, ring oss eller skapa en bevakning som kan göras utifrån sökformuläret under hittafliken och registrera dina önskemål samt övriga uppgifter. Vet du inte riktigt vad din nuvarande bostad är värd eller kanske går du i säljtankar? Hör av dig till oss så hjälper vi gärna till!