Realtor > Stockholm > Stockholm-Södermalm > Engel & Völkers - Södermalm

Engel & Völkers - Södermalm - realtor in Stockholm-Södermalm


logo

Company:Engel & Völkers - Södermalm
Address: Hammarby Allé 134
  120 66
  Stockholm
Phone:08 - 400 285 50
Homepage:Engel & Völkers - Södermalm


Presentation: Engel & Völkers - Södermalm

Välkommen till Engel & Völkers Stockholm

Med 35 års erfarenhet från förmedling av privatbostäder över hela världen har Engel & Völkers byggt upp ett renommé om att stå för professionalitet, passion och kundservice utöver det vanliga.

Vi säljer kvalitetsbostäder med fokus på Stockholm med omnejd. Trevliga lägenheter, hus i charmiga villakvarter, skärgårdsställen eller gårdar.

Våra mäklare har gedigen utbildning och har förutom fastighets-mäklarutbildningen ofta ytterligare högskoleutbildningar och erfarenheter från affärsvärlden. Något vi tror ger ett vidare synfält och en större förståelse för affären och därmed ett mervärde för dig som kund. Vår egen akademi ser till att mäklarna håller sig á jour och får nya inblickar i försäljning och relationer.

Vi sätter stolthet i att erbjuda en personlig och kvalitativ service till både köpare och säljare, en inställning som resulterat i en imponerande register av återkommande, välbeställda kunder.

Alla uppdrag är unika och vår uppgift är att navigera rätt och skräddarsy försäljningen för att hitta rätt köpare, han eller hon som ser din bostad som början på sitt nya liv, där drömmar går i uppfyllelse. Det ska du förvänta dig, vårt anseende bygger på det.