Realtor - Stockholm > Sollentuna

Mäklarringen Sollentuna - Realtor Sollentunalogo

Company:Mäklarringen Sollentuna
Street: Skolvägen 8
Postal code: 192 70
City: Sollentuna
Phone:020-368 368
Web page:Mäklarringen Sollentuna


Presentation: Mäklarringen Sollentuna

Mäklarringen Sollentuna

Vill du köpa eller sälja en bostad i Sollentuna? Då har du kommit rätt. Våra mäklare har arbetat i området i över 10 år. Vi har upp till 20 års erfarenhet, bred fackkunskap och framför allt en mycket god lokalkännedom. Vi jobbar mycket med personligt ansvar för att både säljare och köpare skall rekommendera oss vidare.

Vill du köpa en bostad hjälper vi dig gärna med bankkontakter, försäkrings- bolag, jurister, besiktningsmän, flyttfirmor och städbolag med mera. Tack vare vårt utvecklade kontaktnät kan vi också svara på frågor som rör förskola, skolor och kommunikationer. Vill du sälja en bostad erbjuder vi ett heltäckande koncept. Från fri värdering av bostaden till annonsering och rådgivning vid budgivning och försäljning. Vi hjälper dig även med byggråd för eventuell framtida försäljningsvärden då det kan behövas.

Mäklarringen Sollentuna är ett fristående mäklarkontor inom Mäklarringen.

Vi ställer höga krav på våra mäklare när det gäller kundkontakter, kompetens och etik. Alla har en gedigen mäklarutbildning och vi är självklart både auktoriserade, registrerade och ansvarsförsäkrade.

Professional help choosing realtor - Sollentuna

The service is free of charge

1. Register your home
-You only need to register a few short facts

2. Wait for an offer
-Realtors will present prices and whats included.

3. Compare and select
-Choose a couple of realtors to meet in person.


Start here >>