Realtor > Stockholm > Södertälje > SkandiaMäklarna Södertälje

SkandiaMäklarna Södertälje - realtor in Södertälje


logo

Company:SkandiaMäklarna Södertälje
Address: Järnagatan 7
  15171
  SÖDERTÄLJE
Phone: 08-55422110
Homepage:SkandiaMäklarna Södertälje


Presentation: SkandiaMäklarna Södertälje

Din fastighetsmäklare i Södertälje/Nykvarn

SkandiaMäklarna har varit verksamma i Södertälje/Nykvarn sedan 1997. Som kund hos oss är du alltid i centrum. Inte bara vid själva bostadsaffären, utan vår målsättning är att bygga långa kundrelationer där du som nöjd kund kommer tillbaka när det är dags att byta bostad på nytt. Vi har sedan starten märkt att allt fler efterfrågar våra kvalitetstjänster och vi är nu en av de ledande mäklarna på orten.

Vår höga kvalitet ligger framför allt i vårt stora kundengagemang. Vi har givetvis även god lokalkännedom, mångårig erfarenhet, ett brett kunnande, men även fördjupade kunskaper inom många specialområden, såsom bostadsrätter, skogs- och lantbruk, kommersiella lokaler mm. Allt för att du, oavsett om du är säljare eller köpare, skall känna dig trygg när du gör din största privatekonomiska affär.

Vill du veta mer om hur vi arbetar kommer vi gärna hem till dig för en förutsättningslös diskussion kring ditt boende, även om du inte skall sälja just nu. Du är naturligtvis alltid välkommen att besöka vårt kontor.