Realtor > Stockholm > Sigtuna > Fastighetsbyrån Sigtuna

Fastighetsbyrån Sigtuna - realtor in Sigtuna


logo

Company:Fastighetsbyrån Sigtuna
Address: Stora gatan 47
  19530
  Sigtuna
Phone:08-594 725 20
Homepage:Fastighetsbyrån Sigtuna


Presentation: Fastighetsbyrån Sigtuna

Fastighetsbyrån

Sigtuna/Märsta/Rosersberg

Hos oss på Fastighetsbyrån i Sigtuna/Märsta/Rosersberg finner du lätt en mäklare som passar dig! Vi är 9 mäklare med olika personligheter men flera gemensam nämnare; Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken - varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för både köpare och säljare.

Våra två lokalkontor hittar ni här:

Fastighetsbyrån Märsta Fastighetsbyrån Sigtuna

Nymärsta gränd 4, 195 30 Märsta Stora gatan 47, 193 30 Sigtuna

Kontoret direkt: 08-591 195 90 Kontoret direkt: 08-594 725 20

Vi utgår alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar och vårt samarbete med Swedbank och Juristbyrån- är lokalt förankrat - och kan gynna din affär. Låt oss göra en värdering av din bostad så kan vi då också få berätta mer om våra olika tjänster och vårt kunnande vid bostadsaffärer!

Som Sveriges första stad var Sigtuna en attraktiv boendeplats redan för tusen år sedan. Även idag väljer människor från hela världen att bosätta sig i vår kommun. Sigtuna kommuns befolkning växer stadigt. Naturen, lugnet och småstadskänslan, närheten till storstadens puls och goda kommunikationer är viktiga bidragande faktorer. Var du än vill bo i kommunen är det nära till grönskande naturområden, frisk luft och vatten. Det är aldrig långt till bra förskolor och utbildningar eller fritidsaktiviteter. Med goda kommunikationer ligger Sigtuna lika nära Stockholm som Uppsala. Varmt välkommen hit!